Menu

Kurv


Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Vores ydelser


Hos 1Phone kan vi altid hjælpe dig hvis skaden er sket. Vi er specialister i alle typer smartphone og har mange års erfaring med at reparerer alle mærker og modeller!

Kvalitets reservedele

Hos 1Phone bruger vi kun de bedste reservedele når vi skal reparerer din smartphone. Vi anvender både original dele samt dele der er lige så gode!

Køb og Salg

Hos 1Phone kan du også sælge din gamle brugte smartphone, der samler støv og du kan tilmed også købe en brugt smartphone, der virker ligeså godt som en ny.

Mange års erfaring

Vi har repareret mobiler i mange år og har erfaring siden nogle af de første mobiltelefoner på markedet. Vi holder os altid opdateret på markedet.

Reparation af alle devices

Vi kan reparerer alle typer enheder, både smartphones, tablets og computere herunder Mac og PC. Kontakt os for at få et godt tilbud på din opgave.

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksteder i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærm reparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m.. Skulle du være i tvivl om situationer og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, mail eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/phonedk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783