Vi er flyttet til Jernbanegade 8B (kobberhjørnet)

Menu

Effektiv Windows PC reparation i Næstved


Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser

Reparation af Effektiv Windows PC reparation i Næstved skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Bestil tid til reparation

Har du brug for hjælp med computeren? Lad ikke en langsom eller hakkende computer gøre onlinelivet surt for dig. Hos 1Phone har vi mange års erfaring med professionel computer reparation i vores værksted her i Næstved. Vi kan hjælpe med reparationer af alle typer Windows-computere, blandt andet fra ASUS, HP, Toshiba, Lenovo og Acer, og vi sørger altid for at give vores kunder den bedste oplevelse og den mest kompetente service. Læs med her og bliv klogere på din computer reparation hos os i Næstved.

 

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med en reparation, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 91 91 91 31, ligesom du også kan kigge direkte ind i vores butik. Vi bor på Farimagsvej 27, lige ved Næstved Station

 

Hvad kan vi tilbyde?

Hos os er du sikker på en hurtig & topprofessionel computer skærm reparation i Næstved

Hos 1Phone kan vi klare computer reparation af alle modeller og stort set foretage alle typer reparationer. Vi kan blandt andet reparere skærm, glas, batteri, opladerstik samt diverse opgraderinger, der gør din computer helt up-to-date, eksempelvis opdatering af hardware, installering af styresystem eller software, RAM-opgradering, udskiftning af harddisk og meget mere.

 

Alle computer reparationer hos os i Næstved foretages med reservedele af højeste kvalitet, og vi kan få delene hurtigt hjem til de fleste modeller. Når vi har alt, vi skal bruge, kan vi klare reparationen i værkstedet på få timer. På den måde er du sikker på en både effektiv og hurtig reparation, der kan holde i lang tid fremover. Hos os er der ingen lappeløsninger.

 

Reparation af computer i Næstved? Så står vi klar til at hjælpe dig! Husk, at du altid skal sørge for at lave en sikkerhedskopi af din enhed inden reparation, da det kan blive nødvendigt at formatere systemet.

Priser på reparation af Effektiv Windows PC reparation i Næstved


Ingen reparationstyper blev fundet!

Kontakt os her

VIGTIGT!

Lav altid en sikkerhedskopi af din enhed på iCloud eller computer inden du afleverer enheden til reparation. Der kan opstå et behov for en nulstilling af din mobil ved nogle reparationer.

Især på reparationer der påvirker Face ID/Ansigtsgodkendelse.

VIGTIGT! Vandavisende enheder forbliver IKKE vandavisende ved reparation.

Walk in reparation

Kom forbi vores butik og lav en aftale, så du altid ved hvad du kan forvente af os.

Konkurrencedygtig priser

Hos 1Phone får du altid konkurrencedygtig priser på nye og brugte smartphones og tablet.

Specialiseret arbejde

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknologier inden for markedet.

Moderne metoder

Alle vores metoder er moderne og efter bogen, vi sørger altid for et ordenligt arbejde.

Kundekontakt

Når du får din telefon repareret hos 1Phone, så sørger vi altid for et holde dig opdateret.

Livstidsgaranti

Når du skal have skiftet skærm på din telefon, så tilbyder vi altid livstidsgaranti på skærmen.

Tablet & PC reparation i Næstved


Hos 1Phone tilbyder vi meget andet en smartphone reparation. Vi kan nemlig også fikse meget andet elektronik, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en tablet eller PC reparation i Næstved, kan vi også hjælpe dig med det.

Læs mere om de forskellige typer reparationer her på siden, eller book en reparation af dit device lige her. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksted i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser