Vi er flyttet til Jernbanegade 8B (kobberhjørnet)

Menu

iMac reparation i Næstved – Kig ind til 1Phone


Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser

Reparation af iMac reparation i Næstved – Kig ind til 1Phone skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Bestil tid til reparation

iMac reparation i Næstved – Kig ind til 1Phone


Er du den heldige ejer af den veldesignede og kraftfulde iMac? Så er den sikkert et helt uundværligt redskab, uanset om der skal arbejdes i Excel, spilles spil eller streames serier. Derfor er det også ekstra irriterende, når styresystemet er langsomt, eller hardwaren på den ene eller anden måde er gået i stykker. Hos 1Phone er vi eksperter i iMac reparation i Næstved, og vi tilbyder altid vores kunder en både hurtig og venlig service. Skal vi hjælpe dig med dine tekniske udfordringer? Så læs med her og få mere at vide.

Vi tilbyder reparationer af følgende modeller


Du kan også ringe til os på 91 91 91 31, hvis du har spørgsmål til en reparation, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vores værksted ligger lige ved Næstved Station, nærmere bestemt på Farimagsvej 27, så her er nemt at komme til, hvad enten du er på gåben, på cykel, i bil eller med offentlig transport.

 

Effektiv iMac reparation i Næstved

Hos 1Phone ved vi, hvad vi laver, og vi har flere års praktisk erfaring med reparation af Apples produkter og stor faglig viden på området. Vores professionelle værksted bugner af reservedele af højeste kvalitet, så vi altid kan tilbyde den bedste reparation på markedet. I værkstedet kan vi klare alt fra reparation af skærm og opladestik til optimering og opdatering af software og styresystemer. Hos os får du en sund iMac fra yderst til inderst.

 

Vi bestræber os altid på at klare opgaven så hurtigt som muligt, og hvis vi mangler en reservedel, sørger vi naturligvis for at skaffe den hurtigt, så du ikke skal undvære din iMac i længere tid end højst nødvendigt.

 

Har du brug for en reparation af iMac? Så står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os og få et godt tilbud på din opgave.

Priser på reparation af iMac reparation i Næstved – Kig ind til 1Phone


Ingen reparationstyper blev fundet!

Kontakt os her

VIGTIGT!

Lav altid en sikkerhedskopi af din enhed på iCloud eller computer inden du afleverer enheden til reparation. Der kan opstå et behov for en nulstilling af din mobil ved nogle reparationer.

Især på reparationer der påvirker Face ID/Ansigtsgodkendelse.

VIGTIGT! Vandavisende enheder forbliver IKKE vandavisende ved reparation.

Walk in reparation

Kom forbi vores butik og lav en aftale, så du altid ved hvad du kan forvente af os.

Konkurrencedygtig priser

Hos 1Phone får du altid konkurrencedygtig priser på nye og brugte smartphones og tablet.

Specialiseret arbejde

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknologier inden for markedet.

Moderne metoder

Alle vores metoder er moderne og efter bogen, vi sørger altid for et ordenligt arbejde.

Kundekontakt

Når du får din telefon repareret hos 1Phone, så sørger vi altid for et holde dig opdateret.

Livstidsgaranti

Når du skal have skiftet skærm på din telefon, så tilbyder vi altid livstidsgaranti på skærmen.

Tablet & PC reparation i Næstved


Hos 1Phone tilbyder vi meget andet en smartphone reparation. Vi kan nemlig også fikse meget andet elektronik, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en tablet eller PC reparation i Næstved, kan vi også hjælpe dig med det.

Læs mere om de forskellige typer reparationer her på siden, eller book en reparation af dit device lige her. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksted i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser