Vi er flyttet til Jernbanegade 8B (kobberhjørnet)

Menu

MacBook reparation i Næstved – Nyt liv til din MacBook


Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser

Reparation af MacBook reparation i Næstved – Nyt liv til din MacBook skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Bestil tid til reparation

MacBook reparation i Næstved – Nyt liv til din MacBook


En MacBook er for mange et vigtigt redskab til både arbejde og underholdning, og derfor er det også bare ekstra surt, når den ikke helt gør, som du vil have den til at gøre. Det er der heldigvis råd for! Hos 1Phone har vi mange års erfaring med at tilbyde professionel MacBook reparation i Næstved. Faktisk, er det vores helt store speciale, så du er garanteret en reparation af højeste kvalitet. Få mere at vide om MacBook reparation her på siden. Hvis du har spørgsmål til netop din MacBook eller til en reparation, kan du også ringe til os på 91 91 91 31 eller skrive til os via kontaktformularen her på siden – vi sidder naturligvis også klar til at komme med et attraktivt tilbud på netop din reparation.

Vi tilbyder reparationer af følgende modeller


Hurtig MacBook reparation i Næstved – MacBook Pro & MacBook Air

Når du vælger 1Phone til din MacBook reparation i Næstved, kan du være sikker på en hurtig og effektiv service. Vores varelager er nemlig fyldt godt op med kvalitetsreservedele til Apples produkter, så vi kan typisk klare en reparation på blot 30 minutter. Vi kan eksempelvis reparere skærmen, batteriet og opladestikket, ligesom vi også kan hjælpe med installering og optimering af software.

 

Vi tilbyder reparation af alle Apples modeller, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en MacBook Pro eller MacBook Air reparation i Næstved, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

MacBook reparation i Næstved med mange fordele

En MacBook reparation hos os er din sikkerhed for et godt stykke arbejde og en service, du ikke finder andre steder i byen. Du får også en række fordele med i handlen, som gør reparation meget nemmere, eksempelvis:

 

  • Walk in reparation
  • Konkurrencedygtige priser
  • Specialiseret arbejde
  • Moderne metoder og arbejdsgange
  • Nærværende kundekontakt
  • Livstidsgaranti

 

MacBook reparation i Næstved? Så kig forbi 1Phone på Farimagsvej 27, lige ved Næstved Station. Vi ses!

Priser på reparation af MacBook reparation i Næstved – Nyt liv til din MacBook


Ingen reparationstyper blev fundet!

Kontakt os her

VIGTIGT!

Lav altid en sikkerhedskopi af din enhed på iCloud eller computer inden du afleverer enheden til reparation. Der kan opstå et behov for en nulstilling af din mobil ved nogle reparationer.

Især på reparationer der påvirker Face ID/Ansigtsgodkendelse.

VIGTIGT! Vandavisende enheder forbliver IKKE vandavisende ved reparation.

Walk in reparation

Kom forbi vores butik og lav en aftale, så du altid ved hvad du kan forvente af os.

Konkurrencedygtig priser

Hos 1Phone får du altid konkurrencedygtig priser på nye og brugte smartphones og tablet.

Specialiseret arbejde

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknologier inden for markedet.

Moderne metoder

Alle vores metoder er moderne og efter bogen, vi sørger altid for et ordenligt arbejde.

Kundekontakt

Når du får din telefon repareret hos 1Phone, så sørger vi altid for et holde dig opdateret.

Livstidsgaranti

Når du skal have skiftet skærm på din telefon, så tilbyder vi altid livstidsgaranti på skærmen.

Tablet & PC reparation i Næstved


Hos 1Phone tilbyder vi meget andet en smartphone reparation. Vi kan nemlig også fikse meget andet elektronik, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en tablet eller PC reparation i Næstved, kan vi også hjælpe dig med det.

Læs mere om de forskellige typer reparationer her på siden, eller book en reparation af dit device lige her. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksted i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser