Vi er flyttet til Jernbanegade 8B (kobberhjørnet)

Menu

Firmaaftale


Få et gratis og uforpligtende tilbud

Du får blandt andet følgende fordele hos 1Phone

 • Forrest i reparations køen. iPhone reparationer på 30 min og iPad på få timer.
 • Op til 30% rabat på mobil/tablet udstyr og 10% rabat på reparationer.
 • Reparation på din arbejdsplads, vores kørende tekniker laver bl.a. iPhone, Samsung & Huawei reparationer hos jer, så er i kørende igen på 30 min.
 • Udfyld formularen og vi sender jer en oversigt over alle fordelene som Erhvervs kunde hos 1Phone i Næstved.  Udfyld formular for firmaaftale


  Smartphone reparation i Næstved – Vi tager hånd om din elektronik


  Velkommen til 1Phone! Vi tilbyder smartphone reparation i Næstved, og vi kan også fikse din tablet og PC, så hvis elektronikken driller, er et besøg hos os helt sikkert løsningen. Vi har mange års erfaring med reparation af smartphones og anden elektronik, så der er garanti for en professionel reparation af højeste kvalitet. Klik rundt her på siden og se mere om vores forskellige services og priser.

  Du kan give os et kald på 91 91 91 31, hvis du har spørgsmål til netop dit device, ligesom du også altid er velkommen til at kigge direkte ind i vores butik. Vi holder til midt i Næstved, nærmere bestemt på Jernbanegade 8B (kobberhjørnet), og vi kan klare langt de fleste reparationer, mens du venter eller klarer dagens indkøb.

  Vores ydelser


  Hos 1Phone kan vi altid hjælpe dig hvis skaden er sket. Vi er specialister i alle typer smartphone og har mange års erfaring med at reparerer alle mærker og modeller!

  Kvalitets reservedele

  Hos 1Phone bruger vi kun de bedste reservedele når vi skal reparerer din smartphone. Vi anvender både original dele samt dele der er lige så gode!

  Køb og Salg

  Hos 1Phone kan du også sælge din gamle brugte smartphone, der samler støv og du kan tilmed også købe en brugt smartphone, der virker ligeså godt som en ny.

  Mange års erfaring

  Vi har repareret mobiler i mange år og har erfaring siden nogle af de første mobiltelefoner på markedet. Vi holder os altid opdateret på markedet.

  Reparation af alle devices

  Vi kan reparerer alle typer enheder, både smartphones, tablets og computere herunder Mac og PC. Kontakt os for at få et godt tilbud på din opgave.

  Tablet & PC reparation i Næstved


  Hos 1Phone tilbyder vi meget andet en smartphone reparation. Vi kan nemlig også fikse meget andet elektronik, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en tablet eller PC reparation i Næstved, kan vi også hjælpe dig med det.

  Læs mere om de forskellige typer reparationer her på siden, eller book en reparation af dit device lige her. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

  Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


  Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

  1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksted i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

  Kontakt os

  Vi samler på gode anmeldelser!

  5

  5 ud af 5 stjerner

  Michelle Madsen

  Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

  Amalie Schou

  Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

  Irene Herbo

  Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

  Sebastian Sørensen

  Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

  Frederikke

  Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

  Charlotte Senna

  Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

  Nicklas Bach

  Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

  Jion Wael

  Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

  Anja Blom

  Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

  Livstidsgaranti
  Reservedele i topkvalitet
  Værksted i Næstved
  Konkurrencedygtig priser
  Gode anmeldelser