Vi er flyttet til Jernbanegade 8B (kobberhjørnet)

Menu

Om os


Her kan du finde information om 1Phone og hvad vi kan tilbyde

Walk in reparation

Kom forbi vores butik og lav en aftale, så du altid ved hvad du kan forvente af os.

Konkurrencedygtig priser

Hos 1Phone får du altid konkurrencedygtig priser på nye og brugte smartphones og tablet.

Specialiseret arbejde

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknologier inden for markedet.

Moderne metoder

Alle vores metoder er moderne og efter bogen, vi sørger altid for et ordenligt arbejde.

Kundekontakt

Når du får din telefon repareret hos 1Phone, så sørger vi altid for et holde dig opdateret.

Livstidsgaranti

Når du skal have skiftet skærm på din telefon, så tilbyder vi altid livstidsgaranti på skærmen.

Hvad er 1Phone?


1Phone er en butik der køber og sælger brugte telefon samt er højt specialiseret i at reparerer smartphones og andre enheder! Vi har eksisteret siden 2013, hvor vi første gang slog dørene op i vores første butik. Vores mission er at give landets bedste priser og den bedste service! Vores motto er, at det skal være nemt og bekvemt for vores kunder og vi sørger altid for høj kvalitet og tæt kundekontakt.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 91 91 91 31 eller på email info@1phone.dk for at høre hvordan vi kan hjælpe dig!

Lokation af 1Phone


Hos 1Phone ønsker vi at det skal være nemt for vores kunder. Vi er placeret i Næstved på adressen Jernbanegade 8B, 4700 Næstved (kobberhjørnet) hvor der er gode parkeringsmuligheder.

Det skal være nemt og bekvemt at indlevere din mobil til reparation i Næstved. Du har mulighed for at gå en tur i området eller vente i butikken, imens vi reparerer din telefon. Reparationerne plejer at tage ca. 30-60 minutter. Vi har åbent fra kl. 11-17 i hverdage og om lørdagen fra kl. 11-15. Vi er tilgængelige, når uheldet er ude!

Walk-in reparation


Vi foretager reparationer af stort set alle typer mobiler og modeller. Så uanset om du ejer af en iPhone, iPad, Samsung, Sony, Huawei eller OnePlus telefon, så kan du indlevere den direkte i vores butik i Næstved og få kompetent service på trods af vores lave priser.

Smartphone reparation i Næstved – Vi tager hånd om din elektronik


Velkommen til 1Phone! Vi tilbyder smartphone reparation i Næstved, og vi kan også fikse din tablet og PC, så hvis elektronikken driller, er et besøg hos os helt sikkert løsningen. Vi har mange års erfaring med reparation af smartphones og anden elektronik, så der er garanti for en professionel reparation af højeste kvalitet. Klik rundt her på siden og se mere om vores forskellige services og priser.

Du kan give os et kald på 91 91 91 31, hvis du har spørgsmål til netop dit device, ligesom du også altid er velkommen til at kigge direkte ind i vores butik. Vi holder til midt i Næstved, nærmere bestemt på Jernbanegade 8B (kobberhjørnet), og vi kan klare langt de fleste reparationer, mens du venter eller klarer dagens indkøb.

Vores ydelser


Hos 1Phone kan vi altid hjælpe dig hvis skaden er sket. Vi er specialister i alle typer smartphone og har mange års erfaring med at reparerer alle mærker og modeller!

Kvalitets reservedele

Hos 1Phone bruger vi kun de bedste reservedele når vi skal reparerer din smartphone. Vi anvender både original dele samt dele der er lige så gode!

Køb og Salg

Hos 1Phone kan du også sælge din gamle brugte smartphone, der samler støv og du kan tilmed også købe en brugt smartphone, der virker ligeså godt som en ny.

Mange års erfaring

Vi har repareret mobiler i mange år og har erfaring siden nogle af de første mobiltelefoner på markedet. Vi holder os altid opdateret på markedet.

Reparation af alle devices

Vi kan reparerer alle typer enheder, både smartphones, tablets og computere herunder Mac og PC. Kontakt os for at få et godt tilbud på din opgave.

Tablet & PC reparation i Næstved


Hos 1Phone tilbyder vi meget andet en smartphone reparation. Vi kan nemlig også fikse meget andet elektronik, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en tablet eller PC reparation i Næstved, kan vi også hjælpe dig med det.

Læs mere om de forskellige typer reparationer her på siden, eller book en reparation af dit device lige her. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksted i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser