Vi er flyttet til Jernbanegade 8B (kobberhjørnet)

Menu

iPhone reparation


Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser

Reparation af iPhone reparation skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Bestil tid til reparation

iPhone reparation


Professionel iPhone reparation i Næstved – Velkommen til 1Phone

Har din iPhone set bedre dage? Eller har du været uheldig at tabe den? Det er aldrig sjovt at streame yndlingsserien på en smadret skærm. Derfor har vi hos 1Phone specialiseret os i iPhone reparation i Næstved – altid hurtigt og professionelt. I vores værksted kan vi også hjælpe dig med reparation af andre smartphones, tablets, iPads og computere. Så uanset hvilket stykke elektronik du har udfordringer med, står vi klar til hjælpe dig. Klik rundt her på siden og læs mere om vores services. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 91 91 91 31, hvis du har spørgsmål til en reparation, ligesom du også kan skrive til os via kontaktformularen her på siden. Ellers kig endelig ind i butikken – vi holder til i Næstved, nærmere bestemt på Jernbanegade 8B (kobberhjørnet).

Vi tilbyder reparationer af følgende modeller


Få det maksimale ud af din mobil – iPhone rep i Næstved

Når du nu har brugt en del penge på en lækker iPhone eller anden smartphone, hvorfor så ikke få det maksimale ud af den? Funktioner, der ikke virker eller en ødelagt skærm, er bare med at ødelægge oplevelsen. Hos 1Phone har vi både den faglige viden og praktiske erfaring til at tilbyde en effektiv reparation af højeste kvalitet. Vi benytter os udelukkende af reservedele, vi selv kan stå 100% inde for, så du kan være sikker på en langtidsholdbar løsning.

Langt de fleste reparationer kan vi klare hurtigt, mens du venter i butikken eller lige får klaret indkøbene. Du skal altså ikke være nervøs for at undvære din iPhone eller smartphone i en længere periode.

Vores ydelser – iPhone reparation i Næstved og meget andet

Hos 1Phone kan vi altid hjælpe dig, hvis skaden er sket. Vi er specialister i alle typer smartphones og har mange års erfaring med at reparerer alle mærker og modeller! Se fordelene nedenfor:

Kvalitets reservedele

Hos 1Phone bruger vi kun de bedste reservedele, når vi skal reparere din smartphone. Vi anvender både originale dele samt dele, der i kvaliteten er tæt på samme standarder.

Køb og Salg

Hos 1Phone kan du også sælge din gamle, brugte smartphone, der samler støv, og du kan tilmed også købe en brugt smartphone, der virker lige så godt som en ny. Du får 2 års reklamationsret på alle vores telefoner.

Mange års erfaring

Vi har repareret mobiler i mange år og har erfaring med os siden de første mobiltelefoner kom på markedet. Vi holder os altid opdateret på markedet.

Reparation af alle devices

Vi kan reparere alle typer enheder, både smartphones, tablets og computere, herunder Mac og PC.

Vi glæder os til at se dig hos 1Phone i Næstved – På gensyn!

Priser på reparation af iPhone reparation


Ingen reparationstyper blev fundet!

Kontakt os her

VIGTIGT!

Lav altid en sikkerhedskopi af din enhed på iCloud eller computer inden du afleverer enheden til reparation. Der kan opstå et behov for en nulstilling af din mobil ved nogle reparationer.

Især på reparationer der påvirker Face ID/Ansigtsgodkendelse.

VIGTIGT! Vandavisende enheder forbliver IKKE vandavisende ved reparation.

Walk in reparation

Kom forbi vores butik og lav en aftale, så du altid ved hvad du kan forvente af os.

Konkurrencedygtig priser

Hos 1Phone får du altid konkurrencedygtig priser på nye og brugte smartphones og tablet.

Specialiseret arbejde

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknologier inden for markedet.

Moderne metoder

Alle vores metoder er moderne og efter bogen, vi sørger altid for et ordenligt arbejde.

Kundekontakt

Når du får din telefon repareret hos 1Phone, så sørger vi altid for et holde dig opdateret.

Livstidsgaranti

Når du skal have skiftet skærm på din telefon, så tilbyder vi altid livstidsgaranti på skærmen.

Tablet & PC reparation i Næstved


Hos 1Phone tilbyder vi meget andet en smartphone reparation. Vi kan nemlig også fikse meget andet elektronik, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en tablet eller PC reparation i Næstved, kan vi også hjælpe dig med det.

Læs mere om de forskellige typer reparationer her på siden, eller book en reparation af dit device lige her. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksted i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser