Vi er flyttet til Jernbanegade 8B (kobberhjørnet)

Menu

Samsung reparation


Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser

Reparation af Samsung reparation skærm, bagcover, batteri, tænd/sluk m.m

Bestil tid til reparation

Samsung reparation


Samsung reparation i Næstved – Effektivt og professionelt

Hos 1Phone har vi også ekspertise i en lang række af Android smartphones. Et af de mest populære brands inden for Androids er Samsung, som står som den største konkurrent til Apples iPhone. Samsung er kendt for deres Galaxy-model, som giver brugeren et godt overblik på den store skærm, og som har et intuitivt interface. 1Phone kan hjælpe dig med en Samsung reparation i Næstved i løbet af en halv time, hvor du kan være helt tryg ved resultatet. Vi benytter nemlig kun de bedste reservedele, når vi foretager en Samsung reparation. Hvis din Samsung har fået en flænge, er det en god idé, at du får den til reparation indenfor kort tid. Aktivt brug af en telefon med krakeleret glas, kan nemlig føre til flere unødige skader. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt 1Phone på 91 91 91 31. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder reparationer af følgende modeller


Reparation af Samsung i Næstved – Vi kan fikse de fleste modeller

Vores teknikere har en bred teknisk viden inden for Android smartphones, og vi kan derfor reparere de fleste modeller. Her på siden kan du få et overblik over præcis hvilke. Skulle du ligge inde med en model, som ikke figurer her på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Husk backup – Det giver os et bedre frirum ved reparationen

Når vi laver en Samsung reparation i Næstved, skal du huske at lave en backup af dine vigtige filer – enten til clouden eller til computer. Alt efter reparationens type kan vi nemlig have behov for at nulstille din Samsung telefon. Det betyder selvfølgelig, at du kan miste data, der ikke er gemt.

Kig forbi til en effektiv Samsung reparation i Næstved, drik en kop kaffe, mens du venter, så skal vi nok sørge for resten. Er der spørgsmål, der melder sig? Ring på 91 91 91 31, så skal vi nok svare på dem.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser på reparation af Samsung reparation


Ingen reparationstyper blev fundet!

Kontakt os her

VIGTIGT!

Lav altid en sikkerhedskopi af din enhed på iCloud eller computer inden du afleverer enheden til reparation. Der kan opstå et behov for en nulstilling af din mobil ved nogle reparationer.

Især på reparationer der påvirker Face ID/Ansigtsgodkendelse.

VIGTIGT! Vandavisende enheder forbliver IKKE vandavisende ved reparation.

Walk in reparation

Kom forbi vores butik og lav en aftale, så du altid ved hvad du kan forvente af os.

Konkurrencedygtig priser

Hos 1Phone får du altid konkurrencedygtig priser på nye og brugte smartphones og tablet.

Specialiseret arbejde

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknologier inden for markedet.

Moderne metoder

Alle vores metoder er moderne og efter bogen, vi sørger altid for et ordenligt arbejde.

Kundekontakt

Når du får din telefon repareret hos 1Phone, så sørger vi altid for et holde dig opdateret.

Livstidsgaranti

Når du skal have skiftet skærm på din telefon, så tilbyder vi altid livstidsgaranti på skærmen.

Tablet & PC reparation i Næstved


Hos 1Phone tilbyder vi meget andet en smartphone reparation. Vi kan nemlig også fikse meget andet elektronik, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en tablet eller PC reparation i Næstved, kan vi også hjælpe dig med det.

Læs mere om de forskellige typer reparationer her på siden, eller book en reparation af dit device lige her. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller andre dele der trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

1Phone reparerer alle typer skader og udfører reparationer på vores værksted i Næstved, så du slipper for den lange ventetid. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser