Menu

Sælg din brugte smartphone hos 1Phone


Drømmer du om en ny smartphone? Hos 1Phone kan du sælge din gamle smartphone og få et beløb med dig, som du eventuelt kan bruge på at købe din nye drømmesmartphone. Her os 1Phone kan du være sikker på at få en god og fair pris for din smartphone, da vi har stor erfaring med at prissætte de forskellige modeller. Processen er ganske enkel, og du får pengene med kontant, når du besøger vores butik. Læs med her og få mere at vide om, hvordan du sælger din smartphone.

Hos 1Phone kan du nemt sælge din brugte smartphone!


Kom forbi vores værksted og få en god pris på din brugte enhed. Vi betaler dig kontant på stedet. Du kan også sende din enhed med posten, så betaler vi dig via MobilePay eller bankoverførsel. Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Hvordan sælger jeg min brugte smartphone?

Her hos 1Phone er det enkelt og nemt at sælge din gamle smartphone. Du har nemlig to ret så gode muligheder. Du kan kigge direkte ind i vores butik midt i Næstved, nærmere bestemt på Farimagsgade 27, lige ved Næstved Station, hvor vi står klar til at købe din smartphone til en god pris. Det er hurtigt klaret, og du får det aftalte beløb med dig, når du går. En anden mulighed er, at du kan sende din gamle smartphone til os med posten, så betaler vi dig via MobilePay eller bankoverførsel. Nemmere bliver det vist ikke!

Hvor meget kan jeg få for min smartphone?

Sælg din smartphone & få en attraktiv pris

Når du indleverer din brugte smartphone hos os, er der flere ting, vi kigger på. Vi er altid grundige i vores tjeks, så du kan være sikker på at få det, som din telefon er værd. Her kigger vi eksempelvis på model, alder, slitage, synlige skader og andre mangler. Alt dette indgår i vores samlede vurdering. I jo bedre stand din telefon er i, jo bedre en pris kan du forvente at få.

Sælg Mac – Vi tager også imod computere

Har du f.eks. en ældre MacBook-model, som ønsker at sælge? Vi tager imod alle typer Macs – både bærbare og stationære.

Vil du sælge din brugte smartphone eller Mac? Så er du velkommen til at kigge ind i butikken eller at sende en besked til os via kontaktformularen her. Beskriv gerne din telefon eller computer, så vi kan give dig et så præcist bud som muligt.

Vi samler på gode anmeldelser!

5

5 ud af 5 stjerner

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Amalie Schou

Kanon service og levering lige til døren fra den ene til den anden dag. Jeg bestilte 2 stk. iPhone x helt uden nogle problemer.

Irene Herbo

Super fin service og skærmskift på min iPhone 6. Der gik ca. en halv time og så var min mobil fixet igen! Jeg er meget glad.

Sebastian Sørensen

Fed service, levering til døren en fredag aften, han hjalp endda med at sætte panzerglas på min nye iPhone. Kan klart anbefales

Frederikke

Super god service. Tiden var lidt længere end forventet, men jeg fik telefonen leveret til døren. Rigtig god service.

Charlotte Senna

Jeg et så målløs positiv over en så fantastisk service. Meget professionelt, lynhurtigt, fair og ikke mindst er I super søde!

Nicklas Bach

Kanon service og levering lige til døren fra den ene dag til den anden. Jeg bestilte 2 stk. iPhone X helt uden nogle problemer.

Jion Wael

Fremragende firma. De leverer din nye telefon lige til hoveddøren. Fik min telefon samme dag. Ingen problemer her så 5 stjerner herfra.

Anja Blom

Super super god betjening. Kan helt klart anbefale 1Phone. Jeg fik skiftet glasset på iPhone 6s og fik rigtig god vejledning.

Livstidsgaranti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Næstved
Konkurrencedygtig priser
Gode anmeldelser